Професионална доверба

Најнови производи

Ова се најновите on-line производи со комплетни функции и гаранција за квалитет

добредојде

За нас

Основана во ОК

Во MEDO ги следиме најновите пазарни трендови и се прилагодуваме на потребите на клиентите и отворени за смели експерименти, поради што нашиот асортиман редовно се ажурира и прави секоја врата да стане акцент на просторијата.

MEDO се гордее со секоја прилагодена модерна и современа внатрешна врата што ја произведуваме користејќи само најквалитетни материјали како што се цврсти јадра и ламинати со врвен квалитет.

Секоја од нашите модерни внатрешни врати е рачно изработена за да создаде производ со највисок квалитет.Во нашето производство се користат само најдобрите европски материјали за да се обезбеди квалитет и долговечност на секоја врата.

Сервис

Индустрија за сервисирање

MEDO има за цел да им обезбеди на клиентите прекрасно изработени врати кои ја подобруваат естетиката и функционалноста на внатрешните простори, истовремено земајќи ги предвид аспектите како што се дизајнот, издржливоста, безбедноста и влијанието врз животната средина.
Без разлика дали се работи за домови, канцеларии, хотели или други установи, оваа услуга придонесува за создавање на поканувачки и добро дизајнирани ентериери.

 • Поделба about_bofang2

  Поделба

 • Стожерна врата about_bofang2

  Стожерна врата

 • Лизгачка врата about_bofang2

  Лизгачка врата

 • Пловечка врата about_bofang2

  Пловечка врата

Внатрешна
Детали

Внатрешна-Детали5
 • Шарка

  Шарка
 • Табла на вратата

  Табла на вратата
 • Рачка и заклучување

  Рачка и заклучување
 • Shootbolt

  Shootbolt
Внатрешна-Детали6
 • Точка за заклучување

  Точка за заклучување
 • Рачка

  Рачка
 • Опција за панели

  Опција за панели
 • Панел на врата

  Панел на врата
 • Врата без рамка

  Врата без рамка
 • Врвен валјак

  Врвен валјак
 • Железничка

  Железничка
 • Рачка

  Рачка
 • Долен валјак

  Долен валјак

Детали за хардвер

 • Детали за хардверот01 (1)
 • Хардверски детали01 (2)
 • Хардверски детали01 (3)
 • Хардверски детали01 (4)
 • Детали за хардверот01 (5)
 • Хардверски детали01 (6)

Зошто ние

Еко-пријателски PP финиш

Еко-пријателски PP финиш

Безбедност

Безбедност

Премиум-хардвер

Премиум-хардвер

Тенок

Тенок

Минималистички

Минималистички

Строг КК

Строг КК

Фабрика

Тимска работа2