Besimi profesional

Produktet e fundit

Këto janë produktet më të fundit on-line me funksione të plota dhe sigurimin e cilësisë

mirëseardhje

Rreth Nesh

E themeluar në MB

Në MEDO, ne ndjekim tendencat më të fundit të tregut dhe përshtatemi me nevojat e klientëve dhe të hapur ndaj eksperimenteve të guximshme, kjo është arsyeja pse gama jonë përditësohet rregullisht dhe e bën çdo derë të bëhet theks i dhomës.

MEDO krenohet me çdo derë të brendshme moderne dhe bashkëkohore të personalizuar që ne prodhojmë duke përdorur vetëm materialet më cilësore si bërthama të forta dhe laminat me cilësi të lartë.

Secila prej dyerve tona të brendshme moderne është punuar me dorë për të krijuar produkte me cilësi më të lartë.Vetëm materialet më të mira evropiane përdoren në prodhimin tonë për të siguruar cilësinë dhe jetëgjatësinë e çdo dere.

Shërbimi

Industria e Servisit

MEDO synon t'u ofrojë klientëve dyer të punuara bukur që përmirësojnë estetikën dhe funksionalitetin e hapësirave të brendshme duke marrë parasysh aspekte të tilla si dizajni, qëndrueshmëria, siguria dhe ndikimi mjedisor.
Qoftë për shtëpi, zyra, hotele apo institucione të tjera, ky shërbim kontribuon në krijimin e ambienteve tërheqëse dhe të dizajnuara mirë.

 • Ndarje about_bofang2

  Ndarje

 • Dera e strumbullarit about_bofang2

  Dera e strumbullarit

 • Derë rrëshqitëse about_bofang2

  Derë rrëshqitëse

 • Derë lundruese about_bofang2

  Derë lundruese

E brendshme
Detajet

Brendshme-Detaje5
 • Mentesha

  Mentesha
 • Paneli i derës

  Paneli i derës
 • Dorezë & kyç

  Dorezë & kyç
 • Shootbolt

  Shootbolt
Brendshme-Detajet6
 • Pika e kyçjes

  Pika e kyçjes
 • Doreza

  Doreza
 • Opsioni i panelit

  Opsioni i panelit
 • Paneli i derës

  Paneli i derës
 • Derë pa kornizë

  Derë pa kornizë
 • Roller i sipërm

  Roller i sipërm
 • Hekurudhor

  Hekurudhor
 • Doreza

  Doreza
 • Rul i poshtëm

  Rul i poshtëm

Detajet e harduerit

 • Detajet e harduerit01 (1)
 • Detajet e harduerit01 (2)
 • Detajet e harduerit01 (3)
 • Detajet e harduerit01 (4)
 • Detajet e harduerit01 (5)
 • Detajet e harduerit01 (6)

Pse ne

Përfundim PP miqësor ndaj mjedisit

Përfundim PP miqësor ndaj mjedisit

Siguria

Siguria

Premium-hardware

Premium-hardware

Linjë e hollë

Linjë e hollë

Minimaliste

Minimaliste

QC e rreptë

QC e rreptë

Fabrika

Puna ekipore 2